• Радіатор чавунний Viadrus Kalor 3 500/110

Пропонуємо Вам надійні європейські чавунні радіатори Viadrus для систем центрального опалення а також квартир і особняків з індивідуальним опаленням !

Компанія Viadrus є провідним виробником чавунних радіаторів в Європі. Якість радіаторів є підтверджена багаторічним успішним досвідом використання їх в системах опалення в країнах Європи а також в Україні.

Радіатори виготовлені з якісного чавуну з відмінною антикорозійною стійкістю. Продукція Viadrus сертифікована в Україні і відповідає європейським екологічним нормам.

Радіатори Kalor 3 призначені для використання в системах центрального опалення з природньою і примусовою циркуляцією води з максимальною температурою 110 °C і тиском 1,0 МПа

        Kalor 3 - це вдосконалений варіант радіатора типу Kalor з переднім ребром, розширеним на лицьовій поверхні панелі. Обидва типи радіаторів, завдяки стандартним параметрам, є взаємозамінними і взаємодоповнюваними при реконструкції старих систем опалення. Для Вас можемо сформувати радіатор з необхідною кількістю ребер і потужністю. 

Радіатори надходять від виробника секціями по 10 ребер. Вони погрунтовані сірувато-білою емаллю і для досягнення більш гладкого і естетичного вигляду рекомендуємо додатково пофарбувати їх спеціальною фарбою для радіаторів. Ви також можете пофарбувати їх в будь-які кольори у відповідності до Вашого дизайну !


Радіатор чавунний Viadrus Kalor 3 500/110


Технічні характеристики:


Загальна висота, мм - 580

Монтажна висота, мм - 500

Глибина, мм - 110

Ширина, мм - 60

Різьба, дюйм - 1 1/4" (32мм)

Вага 1 ребра, кг - 4,70

Потужність (тепловіддача) 90/70/20, Ват - 120,00



Для підключення даних радіаторів використовуються Футорки (фітинг) з зовнішньою різьбою G 1 1/4" (32мм)              

Купити чавунний радіатор Віадрус в інтернет магазині «РО-Маркет» можна в таких містах як Львів, Київ, Івано-Франківськ, Луцьк, Хмельницький, Тернопіль, Ужгород, Миколаїв, Чернівці, Рівне, Дніпро, Харків, Миколаїв, Запоріжжя, Кривий Ріг, Мелітополь, Маріуполь, Суми, Полтава, Черкаси, Мукачево

Висота ребра
Висота ребра (міжосьова), мм: 500
Глибина ребра
Глибина ребра, мм: 110
Підключення радіатора
Підключення: Бокове
Потужніть радіатора
Потужніть, Ват: 120
Ширина ребра
Ширина ребра, мм: 60

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Captcha

Радіатор чавунний Viadrus Kalor 3 500/110

  • Виробники Viadrus (Чехія)
  • Модель: Kalor 3
  • Артикул: 01-0500
  • Наявність: Є в наявності
  • 402.12 грн


Радіатор чавунний, купити батарею, ціна на чугунну батарею, радянський радіатор, радіатор опалення, білоруські батареї, якісний радіатор, батарея чеська, радіатор на котел, радіатор в кімнату, радянська батарея, радіатори білоруського виробництва